yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını dikilmek yürekin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and yaşama withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar evgin gestalt takkadak kapının olabilir olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Genellikle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Panik bar sebebiyle derunerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde evgin çıkış binalabilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olgunlaşmak, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içinde mevcut insanların ve diğer hararetliların yangın yahut rastgele bir evgin mevki esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme ehil, örgülması zorunlu, örgüların vazgeçilemez unsurları ortada arz almaktadır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, yangın kapısı çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı özelliklerinden kelam buyurmak gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı tercih ettiğinizden emin olmanızı öneririz;

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar eksiksiz ise buna sargılı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek artışını getirmektedir.

Kapının bedii gestaltsı ve rağbet edilen aksesuarların yararlanmaı ederı direkt olarak etkilemektedir.

Report this wiki page